Megújulási szentmise és imaest

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit szeptember 21-én, szombaton 18:00 órakor kezdődő megújulási szentmisére és az azt követő imaszolgálatra.
A szentmisét az OST közösség keretében dr. Gável Henrik atya mutatja be.
Ez a szentmise jó alkalom a búcsúra való készületünknek.
A szentmise előtt 17:15 órától gyóntatás lesz templomunkban.

Megújulni az Úr szeretetében, ez mindennapi hivatásunk és ez a lélek gyógyulásának útja és egyetlen lehetősége. A lélek gyógyult mivolta az alapja a test egészségének.
Mai világunkban sokféle módon kísért meg bennünket a sátán csakhogy eltávolítson az Istentől. A különféle pogány kultuszok, a horoszkóp, az asztrológia, a jóslás, a "jószándékú" gyógyítók, energiaközvetítők, a homeopátiás szerek olyan világba viszik el a gyanútlan embert, ahol a kapott "adományokért" a lélek rabságával fizet meg. Ami kezdetben jónak látszik, a későbbiekben megkötözöttséget, testi és lelki nyomorúságot, depressziót okoz, mert nem az Istentől való. Családok, felnőttek és gyerekek szenvednek ettől.
Mi a szabadulás útja? Vagy inkább ki a szabadulás útja?
Az út, ahogy az igazság és az élet maga a megváltó Krisztus. Krisztus, aki az őszinte szentgyónásban megszabadít a bűntől és az Eucharistiában azaz az Oltáriszentségben személyes jelenlétével gyógyít. Ehhez járul hozzá ez az este még azzal, hogy személyesen mindenki felett, aki kéri közbenjáró imaszolgálatot végeznek.
Bátorítunk mindenkit, hogy éljen ezekkel a kegyelmi lehetőségekkel. Mindnyájunknak szüksége van az Úr kegyelmére, hogy elnyerjük az üdvösséget!
Vissza